Yurt

slaap in onze yurt!

U kunt logeren met 2, 3 of 4 personen. We hebben een tweepersoons futon en twee éénpersoons futons, fantastisch voor de rug! Verder is hij mooi gedecoreerd in Tibetaans-Mongoolse stijl. De oppervlakte is 28 m², de doorsnee 6 meter. Er is een houtkachel, voldoende kastruimte en een zithoek, met een plek om rustig wat schrijfwerk te doen.

Omdat wij veel connecties hebben met Tibet en doordat we boeddhist zijn, raakten we enthousiast over het leven in een yurt en we besloten om er één aan te schaffen. Sinds kort staat er dus vlak achter ons huis, op een wat hoger gelegen plek, een prachtig ingerichte yurt, zowel voor mensen die hier vakantie willen houden als voor wie hier een begeleide retraite wil doen, een hulpvraag heeft (zie: www.lavuevaste.nl) alsook voor wie zich hier gewoon op z’n eigen manier een tijdje wil terugtrekken.

Waarom Een Yurt?​

De inrichting van de yurt is traditioneel: goede futons op de vloer, heel goed voor de rug, veel kleden en Tibetaanse decoraties, boeken over het leven op de steppe en over de boeddistische leefwijze van de oorspronkelijke yurtbewoners daar. Er is een fijne lees-en schrijfhoek, kussens, decoraties uit Tibet en India.

Open chat
Stel je vraag hier!
Hallo, kunnen we je helpen?