Contact

Klik hier om te reserveren of stel uw vraag via WhatsApp (alleen voor mobiel browsen)

Contactgegevens

Adres

La Garnasette, 43800 Rosières, Frankrijk

Email

lagarnasette@wanadoo.fr

Telefoon

0033 630352386 (b.g.g. bel 0033 471574096)

Bereikbaarheid via openbaar vervoer

met de bus

Er is een busverbinding Nederland – Lyon, verzorgd door Eurolines. Over de reismogelijkheden kunt u nader geinformeerd worden, of u kunt een kijkje nemen op de website van Eurolines of van Flixbus

met de trein

Er is ook een goede treinverbinding: koop een (retourtje) Nederland – St. Etienne, alwaar u een kaartje Retournac koopt. Vandaar een taxi naar Rosières. U kunt ook per trein naar Le Puy reizen, vanwaar ’s middags om 16.40 uur een bus (lijn 29) richting St. Etienne gaat, die stopt in Rosières. Vandaar is het ruim een kwartier lopen naar La Garnasette.

met het vliegtuig

Lyon is het meest dichtbij gelegen vliegveld, waar een auto gehuurd kan worden voor de laatste 100km, ongeveer anderhalf uur rijden naar la Garnasette. Natuurlijk kunt u ook per trein vanaf vliegveld Lyon (St. Exupéry) naar Retournac komen. Er zijn vanaf verschillende plekken in Nederland voordelige vluchten naar Lyon te boeken.

Overige praktische zaken

Alle routebeschrijvingen en kaartmateriaal voor de wandelingen krijgt u in bruikleen. Behalve voor de kamperende gasten, zorgen wij voor beddengoed en handdoeken. Halverwege uw verblijf krijgt u schone handdoeken.

Denk aan een warme trui voor ’s avonds, een zaklamp, dagrugzakje en sloffen voor in huis.
In Rosières zijn een paar winkels, een apotheek, postkantoor, dokter en tandarts en (prettiger!) een paar gezellige terrasjes.

U bent welkom vanaf ’s middags 16.00 uur!

Open chat
Stel je vraag hier!
Hallo, kunnen we je helpen?