Activiteiten

Wat kun je zoal doen?

Naast de wandelingen die u hier perfect kunt doen, zijn er ook nog andere activiteiten in de buurt. 

In de Loire heerlijk kan heerlijk worden gezwommen! In juni en juli is paardrijden mogelijk en in juli en augustus zijn er fietsen te huur. Daarnaast kun je kajakken, roeien en veel culturele activiteiten ondernemen; een bezoek aan de kathedraal van le Puy, abdijkerk in La Chaise Dieu en het museum in le Puy. 

Feestdagen

Met Kerst en Oud en Nieuwjaar organiseren we altijd een speciaal arrangement voor een klein aantal gasten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zang en muziek

Voor wie wil reserveren in het voorjaar: wij zijn actief in een koor in le Puy en wij bieden u een gratis entree voor onze concerten.

Op 21 juni wordt een concert gegeven in le Puy in het kader van het “Fête de la Musique”.

Brocanterie

Elk jaar is er op 1 mei een enorme “brocante” vlakbij ons in de buurt. U vindt daar vast dat bijzondere dingetje waar u allang naar op zoek was of dat typisch Franse voorwerp waar u meteen verliefd op wordt! 

Renaissancefeesten

Van 16 tot 20 september 2020: prachtige renaissancefeesten in le Puy: “fêtes du Roi de l’Oiseau”, een belevenis! Als u in die periode bij ons verblijft, kunt u echt iets heel bijzonders meemaken. Kijkt u maar eens op de website www.roideloiseau.com

Verder…

U kunt bij ons achter de schermen kijken van het leven in Frankrijk; ook bezoek aan een boerderij (kaas maken) of aan onze biologische bakker; het kan allemaal!

Open chat
Stel je vraag hier!
Hallo, kunnen we je helpen?