Vegetarische vakantie in Frankrijk

Welkom bij La Garnasette

Vegetarische wandelvakantie in de AuvergneLa Garnasette is een schitterende vakantieplek in de Auverge, één van de mooiste en rustigste gebieden in Frankrijk, in het departement Haute-Loire in de omgeving van Le Puy. Vlakbij het dorp Rosières, op 750m hoogte, tegen de beboste hellingen van een plateau, vindt u de boerderij "La Garnasette", aan het eind van een doodlopend weggetje, waar het heerlijk vertoeven en verrukkelijk eten is.

Al 130 jaar staat de boerderij daar, nu mooi gerestaureerd in de oorspronkelijke stijl, maar met het comfort van deze tijd. Centrale verwarming bijvoorbeeld, terwijl het woord "garnasette" verwijst naar hoe hier vroeger werd verwarmd: een garnasse is een takkenbos die dient om het vuur weer op te rakelen.


La Garnasette,
 vegetarische vakantie in FrankrijkOp dit rustige plekje ontvangen wij al  ruim 25 jaar onze gasten die de prachtige natuur, de zuivere lucht en het frisse bronwater weten te waarderen.
Mensen die zoeken naar mogelijkheden tot ontspanning, goed eten, wandelen en stilte.

We organiseren vegetarische wandelarrangementen.

Verder na onze video

 

 

En savoir plus sur La Garnasette, une chambre d'hotes en Haute-Loire, 43800 Rosières et sur les plus beaux guides de tourisme de www.france-balades.fr : Idées de vacances, séjours et promotions, en chambres d'hôtes, gîtes et locations de vacances en France
Sélectionné par France-Balades 

Het voorjaar kenmerkt zich door een uitbundige bloemenpracht, 's zomers is het door de hoogte nooit té warm, het najaar biedt een kleurenschakering waar je stil van wordt en in de winter zijn er langlaufmogelijkheden. La GarnasetteDe wandelaar vindt hier heel veel goed gemarkeerde tochten, zgn. Petites Randonnées, zowel eenvoudige als wat zwaardere. Het oude vulkanische landschap is erg gevarieerd: bossen, weiden, kratermeren en overal de Loire die zich door de valleien slingert.

Deel op:
Volg ons op: Volg ons op Facebook