Vakantie-arrangementen Rosières Frankrijk

Vakantiearrangementen op La Garnasette

Kamperen en logeren in de Auvergne in Frankrijk

Op "La Garnasette" in Rosières kunt U logeren en kamperen. Als u in onze comfortbale verbouwde boerderij verblijft viert u uw vakantie in ruime, stijlvolle kamers met eigen badkamer of in een knusse zolderkamer met eigen wastafel en toilet. Voor een gezin met kinderen hebben wij ook een apart huisje (gite) beschikbaar, dat  geschikt is voor 3 of 4 volwassenen. Er zijn 3 kamers met eigen sanitair en één met gedeelde douche, wel eigen toilet en wastafel.                                                                 

Een andere mogelijkheid is om uw eigen tent neer te zetten op ons 6ha kampeerterrein waar u min of meer "wild" kunt kamperen. Er is eenvoudig en schoon sanitair: w.c., wasgelegenheid en douche.

Sinds voorjaar 2014 hebben wij ook een ingerichte Tibetaanse yourt voor u beschikbaar...,heel romantisch! We hebben een extra, aparte website voor de yurt:  http://www.yurtvakantiefrankrijk.nl

Wandelarrangementen

Omdat de omgeving zich hier fantastisch voor leent, organiseren wij wandelarrangementen, met mogelijkheden om allerlei tochten te maken. Wij ontvangen maximaal 10 gasten tegelijk, zodat gastvrijheid, respectvolle ontmoetingen en verfijnde gastronomie mogelijk blijven. We hebben gekozen voor een kleinschalige opzet.


Wij gaan in principe uit van een weekarrangement voor twee personen, d.w.z. 8 dagen / 7 nachten. Aankomst op zaterdag, vanaf 16.00 uur, voor het diner en vertrek zaterdags na het ontbijt.

Het is ook mogelijk om hier korter te verblijven; maar in het hoogseizoen minimaal 2 nachten.
De prijs is dan: weekprijs gedeeld door zes per dag.

Er kan natuurlijk overlegd worden over andere wensen, verlenging, meerdere personen, kinderen enz.

Met Kerst en Oud en Nieuwjaar organiseren we altijd een speciaal arrangement voor een klein aantal gasten.

Voor wie wil reserveren in het voorjaar: wij zijn aktief in een koor in le Puy en wij bieden u een gratis entree voor onze concerten.

Elk jaar is er op 1 mei een enorme "brocante" vlakbij ons in de buurt. U vindt daar vast dat bijzondere dingetje waar u allang naar op zoek was of dat typisch Franse voorwerp waar u meteen verliefd op wordt! Verder op 21 juni  een concert een concert in le Puy in het kader van het "Fête de la Musique".

Van 16 tot 20 september 2020: prachtige renaissancefeesten in le Puy: "fêtes du Roi de l'Oiseau", een belevenis! Als u in die periode bij ons verblijft, kunt u echt iets heel bijzonders meemaken. Kijkt u maar eens op de website www.roideloiseau.com

U kunt bij ons achter de schermen kijken van het leven in Frankrijk; ook bezoek aan een boerderij (kaas maken) of aan onze biologische bakker - het kan allemaal!

U kunt gratis gebruik maken van wifi als u uw computer meeneemt, maar hem een weekje thuis laten bevalt veel van onze gasten ook heel goed!

 

Prijzen per persoon, per week, met volpension. Dit is inklusief "alles", ook kaartmateriaal, apéritief, biologische wijn, koffie en thee:

 

Prijzen voor 2020 :
Met eigen tent € 325
Kamer met eigen toilet en wastafel, douche op het terrein € 425

Kamer met privé badkamer

Yourt (zie ook onze pagina "yourt")   

"Het kleine huisje" als gîte (in overleg)

Losse overnachting met ontbijt 70€ (voor 2 personen)                                                                  

€ 475

€ 475

€ 300

 

 

 

 

 

 

 

 

50 cent toeristenbelasting per persoon per nacht.  

Prijzen voor kinderen: neem kontakt op.

 

Deel op:
Volg ons op: Volg ons op Facebook